Medan spela online-poker, är en bra strategi att spela endast de bästa starthänderna. Dessa händer är: A-A K-K, Q-Q, J-J, 10-10, 9-9, 8-8, A-Ks, A-Qs, K-Qs (”set” betyder att båda kort är den samma dräkten). Du bör begränsa sig endast till dessa händer, om du handlas några kort som är förutom dessa händer, då viker. Målet av denna strategi är att ha youwin några pengar, att bygga förtroende och att skapa en fast grund för att starta att lära från. Den bästa vägen att göra det, är att segra så mycket som möjlighet med händerna som ger dig en vinnande möjlighet och att minimera dina förluster på händer, var du har litet eller inget möjlighet att segra alls. Håll de bra händerna och vik de dåliga, kortare.

Låt oss föreställa dig är på ett pokerrum, och en hand ska just att börja. Händerna handlas, och rullgardinerna postas. Om du har en av de bästa händerna, är det som vi har listat över, det bästa tinget för att göra, att lyfta dina motståndare. Att lyfta gör mer saker. Först av allt om någon beträffande-lönelyfter din vad, det berättar dig som annat kan ha en stark hand, i andra hand allra tvingar det spelare med dåliga händer för att vika och vara, men inte minst får det mer pengar in i krukan. Misslyckandet handlas; just nu måste du realisera följande: Du endera har förbättrat din hand, eller notOr har du en hand som kan segra leken.

Om du har en hand, som kan segra leken, eller även utan hjälpen av misslyckandet, dig tänker fortfarande att du har den bästa handen, är ett bra ting som ska göras att lyfta. Det nästa kortet har handlats, vänden, igen, om du tänker att din hand är det bästa med eller utan hjälpen av gemenskapkorten, du bör lyfta. Det sista kortet av gemenskapkorten handlas, floden. Gör här det samma tinget som du gjorde på vänden. Du bör fråga sig dessa frågor på varje kort som handlas: Gjorde jag min hand? Har jag en bra möjlighet av framställning av min hand? Och huvudsakligen, är min handgoda nog som ska segras?
Om du tänker att din hand kan slås, bör du vika, men, om din hand ser som den vinnande handen än, bör du lyfta. Var en mapp, då en raiser, omformar inte i en kallande station. Hitåt ska du ge dina pengar bort lite förbi lite.
Denna pokernybörjarestrategi är lätt att lära och att använda. Öva den, och du ska förbättra din lek dramatiskt. Du kan försöka den ut med den betmost pokerbefordran som erbjuds av denna online-pokergemenskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *